Välkommen som ny medlem

Välkommen   till Ljunits-Herrestads RF!

Datum 2019-02-05

Ljunits Herrestad är en ideell förening med ett antal medlemmar. Här hjälps vi åt och lägger focus på trivsel och gemenskap. Hos oss är alla lika mkt värda oavsett häst eller ryttarnivå. För att föreningen ska utvecklas behöver vi få in nya idéer och förslag från medlemmarna på t.ex. föreläsningar eller aktiviteter.

Vi har två Facebookgrupper, en som är öppen för alla där det syns vilka aktiviteter vår klubb har och en som bara är öppen för medlemmar där information läggs som endast berör medlemmar. Det finns även en Messenger grupp för de som löst manegekort där läggs information om t.ex. kod byte ut.

Om ni är intresserade av att lösa manegekort och/eller delta i våra aktiviteter finns all information om pris och regler på vår hemsida www.ljhr.se

Vi är en ideell förening, vad innebär det?

Basen för hela den svenska ridsporten är det ideella arbetet. Utan detta skulle betydligt färre barn och ungdomar få möjligheten att rida och umgås med hästar. Hela tävlingsverksamheten och andra arrangemang är beroende av att människor vill och tycker det är kul att göra en insats.

För att alla aktiviteter skall blir så lyckade som möjligt behöver vi DIN hjälp.

Då föreningen är en ideell verksamhet som förutsätter att alla hjälps åt vill vi härmed be Dig om hjälp. Föreningen behöver 3-4 timmars arbete av varje medlem eller anhörig. Att vara funktionär är både roligt och ett bra tillfälle att träffa andra medlemmar. Det krävs inga förkunskaper – vi hjälps åt! När du investerar 3-4 timmar så är det en mindre insats för dig men en stor skillnad för Ljhr!

Vid alla aktiviteter finns många olika uppgifter all välja på, t ex: sekretariat, café, parkering, städning, skyltning, grindvakter, prisutdelare, framridning eller banpersonal.

Trygghet för dig som är medlem!

Alla som är medlem i någon av Svenska Ridsportförbundets medlemsföreningar omfattas av en gemensam olycksfallsförsäkring. Det är en trygghet som erbjuds via Svenska Ridsportförbundets huvudsponsor Folksam. Läs mer om olycksfallsförsäkringen, hur du anmäler skada och om Folksams medlemserbjudanden på folksam.se/ridsport

Försäkringen ger ett bra grundskydd och gäller vid:

• Aktivitet anordnad av Svenska Ridsportförbundet, dess distriktsförbund, medlemsförening eller i samverkan med medlemsförening.
  • Under enskild ridning och träning.
  • Under direkt färd till och från verksamhet enligt ovan.

Kontaktuppgifter

Skicka ett mejl till This is a mailto link eller kontakta någon i styrelsen om du undrar över något.

Styrelse 2019:

Ordförande: Anneli Einarsson